Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Båtboden är packad och klar.

Publicerad 2009-08-24 23:33:12 i En vanlig dag,


Eller kanske är bilen mest packad av alla just nu, det är fullt till taket och i det lilla utrymme som eventuellt finns över lastar vi in ölflak imorron. i har packat ihop oss från ihus under dagen, städat ut och röjt för hösten, imorron åker vi de 40 milen uppåt landet igen så att Fredde kan börja skolan på onsdag. På vägen har vi för avsikt att stanna till i Ljungsbro för att kolla in Cloettafabriken, hoppas de har nåt gott där!

Ikväll har vi haft sommaravslutningsmiddag på Kulltorpet, gott med redit grillat innan vi nu ska hem till vår "quickgrill". Sen kollade vi på sommarens fotoalster, inte illa vad mycket vi hunnit med sen i juni!   Här nedan presenteras det senaste, nämligen våra semesterbilder från 3-dygnsvandringen på "Ås till åsleden". Resan gick med buss från Åhus till Eljaröd och sedan till fots mot Ekeröd via Rebbetuaröd och Timan. Det va en superdejlig semestertripp!









Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela