Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Speed stacking!

Publicerad 2009-04-26 19:49:35 i Expanding Reality,


Här var det då ingen som hade ork att besöka tattomässa idag, vi var alla tre rätt slut efter den hårda gårdagen med premiär på Rubriks-tävlingsarenan. Istället öppnade vi våra lådor med s.k Stackmats, det är sådana timers alla kubare använder och som även används officiellt av SveKub (föreningen för alla Svenska kubartokar). Vi var såklart borta i leksaksaffären i Västerås där de till vår stora ofattbara glädje sålde ut sina Stackmats till mycket reducerat pris!  Som ni nu förstår gjorde vi såklart en Emms direkt ock köpte några fler än vi behövde, 5 stycken. I en låda får man inte bara timern (som kubarna vill ha) utan även 12 muggar som man ska stapla utifrån olika mönster och så kallas det att det är en SPORT. Under dagen har vi alltså ägnat oss åt att öva in liret för att bli någorlunda bra Speed stackers, eller sport staplare som det heter på svenska... För fördjupning kan man slå ett öka på stackerhemsidan: http://www.speedstacks.com/ 

Och här är egna demonstrationen av hur det går till, det som nu är själva grejen är att tiden inte ska vara 30 sek som här utan runt 7 som = WR. (Det kan mao bara bli bättre!!!)






Here we go...



Kommentarer

Postat av: Mange B

Publicerad 2009-04-27 09:33:16

Ha ha ha, verkar ju jättekul! Ni får visa det live nån gång!!!



Morbror Mange

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela