Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Längsta fredagen!

Publicerad 2009-04-10 16:16:25 i Festligaplaner,



Oj vad tiden går, nu har vi åkt runt lite och fikat och bjudits så fint! Kul att träffa alla igen, senast var i julas! I förmiddag har vi varit på Svenstorp och fikat sedan blir det påskfirande hos farfar, vi är laddade det brukar bli bokstavligen fullt upp där, han bjuder väldigt generöst så det är bara att vara förberedd! Jag har iallafal fått äran att vara morgondagens chaffis så jag håller väl räkningen åtminstone...! Morfar var kul som alltid, med sitt skämt om att Fredrik vunnit eftersom han tog första PRIS! (Snus efter kaffet alltså...) Han är rätt inne i alla fall den gubben, hänger med på youtubeklipp och bloggande och allt. Senaste projektet verkar vara att bygga en hemsida, men han har ju folk som gör den!

Nu ska jag binda ihop kvällens påskbukett med tulpaner, påskililjor och nåt annat gult kvistgrejs. Sen blir det avmarsch. När vi kommer hem sen, till egna datorn kommer påskens fotosession.


Här är i alla fall bästa påskbilden, ha sett den i olika utförande, ex et med: "-Men svara då!"





























Funkar bättre som jpg än bmp...





Klart slut -nu blir det gult tjut! (farfar brukar ha äggtoddy såhär års..!)

Kommentarer

Postat av: Mange B

Publicerad 2009-04-12 08:51:04

Hej Emms! Bilden funkar inte :-(! Hoppas ni har det bra när ni far omkring!



Morbror Mange

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela