Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Kontemplerar över tillvaron.

Publicerad 2009-04-24 13:14:20 i En vanlig dag,




Dagen efter gårdagens firarkväll... det var skönt att sova ut... Nu är det fejjat och klart för helgens gäst som beräknas komma ikväll, om SJ fixar sitt uppdrag! Amanda kommer för att hänga med bilen till Västerås och rubikskubtävlingen imorron. Hoppas de blir kul och kanske t.o.m ett pris eller så !? I helgen är det tattoomässa här i stan, funderar på att besöka den idag kanske, är så sugen så de kunde va bra att få lite tips och trix! Tattoande är kanske genetiskt? Några (någon) i släkten är du välmålade, men iofs ingen i familjen...har hört att mor inte är så förtjust i dessa vackra smyckningar. Jeje jag är stor nog. 

Här för leden började vi plötsligt prata framtiden i skolan och kom på den analkande uppsatsen, plötsligt hade alla parat sig med någon att skriva med- utom jag... Som en skänk från ovan kom då meddelandet från Ola som gärna ville slå följe. Sagt och gjort, över en fika på balkongen i Ektorp är vi nu överrens om att bli kompanjoner som kommer att skriva uppsatsen tillsammans. Den kommer att vara kvalitativ, någon form av litteraturstudie som handlar om någon form av cancer, det är så mycket vi vet i nuläget. Skönt iallafall att ha någorlunda klart, vi börjar ju redan efter sommaren! Sedan går det snabbt till det är dags för examination och kanske t.o.m legitimering!?


Over´n out



 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2009-04-24 15:02:11

Tatto gillar jag oxå! Hoppas det går bra för Fredde o Amanda i tävlingen. Ha en bra helg! Kram

Postat av: Mange B

Publicerad 2009-04-24 15:19:12

Hejs! Ett tips jag kan komma med, det är ätt börja diskret, inte på händer och sånt direkt och INTE en svanktatuering, det blir "slamptatuering", tyvärr... Gör något litet över hela ryggen, det går att dölja, eller varför inte en snygg ilja i sin fulla prakt från lår till bröstkorg, det är snyggt, går också att dölja med långkalsingar och t-shirt!



Det viktigaste av allt, titta inte på priset, man får det man betalar för gäller även här...



Mange B



Ps. Fråga inte vad det kostar innan du bestämt dig, fråga Morbror först ;-)! Ds

Postat av: Emms

Publicerad 2009-04-24 16:38:52

TSF för tipsen, ska begrunda det hele!

Postat av: Pär

Publicerad 2009-04-24 20:00:52

Lysna inte för mycket det levade "konstverket"

bara för han har redan gått över alla gränser

och blivit partisk.

kram Pär

Postat av: Mange B

Publicerad 2009-04-25 08:14:26

Ha ha ha, tack skall du ha Pär! Konstver har jag aldrig blivit kallad för innan, men det är ju bättre än serietidningen ;-)!



Seriöst Emma, tänk 1, 2, 3, 4 och 5 gånger innan, det sitter som sagt resten av livet och några månader efter också...



Morbror Mange

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela