Hälsomat photosession
Jag vill nu delge er ett axplock av de senaste tre veckornas måltider. Det handlar om hälsosam mat som tillagas utan kolhydrater. Fokus ligger på ljust kött, alltså fågel och fisk. Till standardingredienserna hör morot, kålrot, persiljerot, broccoli, blomkål, vitkål och savoykål. Efterhand blir köket med dess personal här i mansionen bättre och bättre på att tillaga delikata versioner av hälsosamma ingredienser! Håll till godo!
Ps. stor konsumtion av morötter ger gul/bruna fläckar över händer och armar, det handlar om mängder om ca 2 kg i veckan- tro mig jag vet!
Standardfrukost med perfekt semi-scrabeld ägg, sallad, avokado och bacon
Variant av frukost med keso, kalkonbacon, fin sallad och morötter
Ännu ett frukostförslag med scramlade ägg, fräsh sallad, tomat, kalkonskinka och kalkonbacon
Nyttigt mellanmål, naturell yoghurt, morötter, apelsin och kanel
Till middag serveras: laxfjäril med grön puré, sallad och wokgrönsaker
... eller Emms egna rotmos utan potatis med Freddes fjälkestadsburgare och sallad
Ytterligare en smaklig måltid består av drumsticks med ugnsrotfrukter, kokt blomkål och broccoli med sallad
En variant av laxen kan serveras såhär; med grönt mos, wokgrönsaker och spretig sallad
(H)emmagjord moussaka med mycket rotsaker, aboriginer såklart och köttfärs men inga potäter!
Kyllingaben med en annan variant av rotmoset, krispsallad är favoriten i huset!
Rökt pepparmakrill är så himla gott, speciellt med rotmos, som synes är mos och puré något av favoriterna!
Ugnsrotsaker med rödbeta tillsammans med Freddes bästa köttefärssås är tokgott, och nyttigt och bra!
Utöver detta serveras ofta soppa, sopporna är antingen klara eller släta och kan verieras i en oändlighet och de blir så väldigt goda (men de är inte fotade för de gör sig inte så bra på bild)!